Over ons

logo voor mijn mobielwww.voormijnmobiel.nl is opgericht door 2 ondernemers die hun oorsprong hebben in de groothandel telefoon accessoires. Binnen deze branche hebben wij een goede naam gevestigd en diverse grote namen aan ons weten te koppelen. Nu is het tijd voor ons volgende avontuur en willen wij ook consumenten kennis laten maken met onze krachten.

Doordat onze achtergrond in de groothandel telefoon accessoires ligt zijn wij natuurlijk instaat om diverse telefoon accessoires aan te bieden tegen zeer competitieve prijzen. Je kunt hierbij denken aan de grote merken zoals Sony, Philips, Belkin, Muvit en meer, maar ook een handvol leuke producten van eigen import.

Bij www.voormijnmobiel.nl werken wij met eigen voorraad waardoor we optimale controle hebben over jouw bestelling. Vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst zijn het jouw spulletjes en daar gaan we zorgzaam mee om!

Klantenservice is een groot goed bij Voormijnmobiel.nl. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om jou te helpen met al je vragen. Wij gareanderen dan ook een reactie binnen 2 uur als je een mail stuur naar info@voormijnmobiel.nl.

Ook staan wij volledig achter de producten die wij verkopen. Bij Voormijnmobiel krijg je dan ook 2 jaar garantie op alle aankopen die je doet in onze webshop mobiele telefoon accessoires. Mocht er iets kapot zijn gegaan, geen probleem! Neem even contact met ons op en wij vervangen of vergoeden jouw product.